Huurtarieven: Alle door ons genoemde prijzen zijn exclusief de BTW en per dag. De weken hebben 7 dagen en bij huren voor langere tijd krijgt u een staffelkorting. Deze vind u bij tarieven.

Borg: Als u huurt, dan betaald u €500,- borg vooraf via bank of contant. De huursom wordt hiermee verrekend.

Huurt u langer dan 5 dagen dan wordt de borg €500,- + het aantal huurdagen inclusief de BTW. Rekenvoorbeeld: 5 dagen x €55,- = €275 + 21% BTW  = €332.75. Tel hier €500,- bij op en dan komt de hoogte van de borg op €830,-. (We ronden altijd af op tientallen). De borg is in elk geval nooit hoger dan €1500,-. Huurt u langer dan een maand, dan betaald u €1500,- borg en telkens 1 maand huur vooruit.

Bij terugkomst wordt de oplegger gecontroleerd en krijgt u het resterende deel van de borg terug gestort op uw bankrekening of bij contant, via de kas. In elk geval altijd binnen 5 werkdagen.

Identificatie & weigering: Bij het huren van een trailer vragen wij van u om zich te identificeren. Voor bedrijven houdt dat in dat de adresgegevens, KvK inschrijving en BTW nummer overlegt dienen te worden. Bij afhalen maken we een scan van het identificatiebewijs van de persoon die de trailer meeneemt. (De scan wordt uitgevoerd door toegepaste software geaccrediteerd door het ministerie van Binnenlandse zaken.

Het kan zijn dat wij u, om welke reden dan ook, weigeren als klant. Wij zijn niet verplicht een reden op te geven, maar wordt niet boos, zoek gewoon verder er zijn meer verhuurbedrijven in de buurt.

Spanbanden etc: U huurt een trailer maar heeft ook aanvullende zaken nodig zoals spanbanden, kettingratels, steekwagen, breedteborden, pompwagen of ladingstang. In principe hebben wij deze materialen ook beschikbaar maar vragen daar wel een kleine vergoeding voor. Kijk op elders op de site voor de vergoedingen daarvoor.

Afhalen en terug brengen: Wij hebben geen reguliere openingstijden. Indien u een reservering plaatst en spreken we af op welk moment u de trailer ophaalt en weer terug brengt. Ons trailer depot is gevestigd in Sittard.

Slijtage & schade: Als u huurt dan zit daar de ‘normale’ slijtage bij inbegrepen. Remvlakken op banden of beschadigingen aan de wangen zijn geen normale slijtage. Ben dus voorzichtig!

Indien u langer huurt en er is bijvoorbeeld een glaasje kapot o.i.d. dan doen we daar in de regel niet moeilijk over.

De oplegger is ten alle tijden verzekerd door het trekkend voertuig. (Dat is standaard in NL) Heeft u een buitenlandse firma, infomeer bij uw verzekeringsmaatschappij of de trailer onder de dekking valt. Bij een ‘nee’ kunnen we nog altijd een oplossing bedenken.

Heeft u schade veroorzaakt aan de trailer of aan een derde partij dan worden die kosten bij u in rekening gebracht. Het maximum schadebedrag dat u aangerekend kan worden is €1500,-. Tenzij er sprake is van roekeloos gedrag of opzet.  Bij een schade bent u verplicht ons daarvan direct in kennis te stellen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene Voorwaarden.

Pech & assistentie: Indien u technisch malheur heeft aan een van onze trailers en u kunt niet verder zonder technische assistentie, dan bent u verplicht contact met ons op te nemen. Wij gaan er dan alles aan doen om u zo snel als mogelijk weer mobiel te krijgen. Op eigen houtje, zonder overleg met ons, technische assistentie oproepen kan financiële gevolgen hebben.

Kortom, u mag van ons verwachten dat wij heldere en duidelijke afspraken maken met u en wij mogen verwachten dat u voorzichtig en netjes omgaat met ons materieel.

Druk hier om naar de Algemene Voorwaarden te gaan.